суботу, 12 травня 2012 р.

Свято до Дня Перемоги


       Щорічно 9 травня у кожному селі і місті жителі України віддають данину пам’яті полеглим воїнам, вшановують живих учасників Великої Вітчизняної війни.

      У с. Скаржинці розпочинали свято школярі, які під супровід духовного оркестру с. Терешпіль прийшли на кладовище вшанували пам'ять загиблих воїнів хвилиною мовчання і поклали на їхні могили вінки і квіти. 


     А біля пам’ятника, що знаходиться в самому центрі села, який був встелений квітами, отець Георгій Свято-Успенської церкви ім. Івана Богуслова відправив панахиду за загиблими воїнами. 
      Після відправлення панахиди, директор Будинку культури Дацюк Л.К запросила усіх присутніх до зали на святковий концерт. Святковий концерт розпочала сільський голова Стрельчик Л.В  з привітального слова і вручення квітів та грошових нагород ветеранам. У нашому селі залишилось нажаль чотири героя бойової слави, а саме Маліновський Ц.Ф., Носов В.І., Доманський В.Л., Ширитюк А.І. Наші ветерани радісно приймали вітання зі сльозами на очах.
     Продовжували вітати ветеранів та присутніх вокальний ансамбль Будинку культури Світанок”, духовний оркестр с. Терешпіль.
  Участник оркестру Корженівський Віктор Адольфович привітав наших ветеранів піснею На широкому Брянському полі.
На завершення концертної програми   виконали піснюПеремога, слова якої підспівував увесь зал, а учасники ансамблю, запрошували на танець ветеранів.

Немає коментарів:

Дописати коментар