вівторок, 10 червня 2014 р.

Навчання майбутніх правових консультантів




6-7 червня  бібліотекар с. Скаржинці  Погребняк В.К прийняла участь у навчанні для майбутніх правових консультантів в рамках проекту «Створення системи безоплатної правової допомоги в Хмільницькому районі», який реалізує громадська організація «ПРАВО», за підтримки Міжнародного фонду «Відродження».Партнерами громадської організації «ПРАВО» в реалізації цього проекту виступає Хмільницька  райдержадміністрація,  Хмільницька  районна рада,  Хмільницьке  міськрайонне  управління  юстиції, а також  Хмільницька районна бібліотека  для  дорослих.

 Під час навчання  учасники  тренінгу  дізналися  про  концепцію  розвитку  прав людини, про  основи  держави та права, розібралися з структурою органів державної  влади  та місцевого  самоврядування, а також  ознайомилися з законами України «Про доступ до публічної інформації» та «Про звернення громадян».
   Завдяки вдалій побудові програми навчання, учасники, крім теоретичних знань, отримали й практичні навички щодо підготовки заяв, скарг та запитів на інформацію.

 

 

Немає коментарів:

Дописати коментар