середу, 31 грудня 2014 р.

З Новим роком та Різдвом Христовим!

Благослови нам, Боже, Україні,
Новий рік прожити в мирі,
Різдво з колядкою хай завітає,
Безмежним щастям  Бог благословляє! 


   Ось і наближається Новий 2015 Рік – довгоочікуване новорічне свято, коли ми збираємося в колі рідних, друзів та близьких людей, щоб згадати прожитий рік та поділитися планами й мріями на новий, ну і, звичайно, в теплому дружньому родинному колі, під дзвін келихів та вибухи феєрверків зустріти Новий Рік Кози.
   Гарно зустріли наступаючий Новий рік дітки дитячого садочка.
Вони розповідали Дідусеві Морозові вірші, співали новорічні пісні, розігрували сценку.








 Завітав Новорічний вогник і до школи. Учні 1-9 класів з нетерпінням чекали цього дня, коли до них завітає Дід Мороз і Снігуронька. І таки дочекалися, адже попереду довгоочікувані зимові канікули! 
  Діти показали свої таланти під час виступів, проявили увагу, спритність та ерудованість у конкурсах, і звичайно, отрималибагато задоволень та позитивних вражень.

                                                        
  Напередодні Нового року, а саме 30 грудня 2014 року у Будинку культури відбувся святковий концерт, в якому взяли участь жителі та гості села.  
 Всіх присутніх зустріли Дід Мороз і Снігуронька, лунали новорічні пісні, виконувалися запальні танці та розігрувалися призові конкурси на перше місце.
                                 

Шановні земляки! Усіх вітаю з Новим Роком та Різдвом Христовим! Бажаю усім міцного-міцного здоров'я, миру, добра, злагоди в родинах, сімейного тепла, затишку і усіх земних благ.
З НОВИМ РОКОМ!


Немає коментарів:

Дописати коментар