пʼятницю, 18 грудня 2015 р.

Іде Святий Миколай...





Майже цілий рік усі ми – й дорослі, й малята  з нетерпінням очікуємо зимові свята. День Святого Миколая, Новий рік, Різдво, Водохреща та інші урочисті дні несуть із собою веселощі та розваги, ігри, співи, танці. З особливим нетерпінням чекають діти 19 грудня, бо Свято Миколая пов’язане з подарунками, гарним настроєм, як це  буває на свято…
В Україні Святий Миколай завжди вважався покровителем і заступником усіх дітей. У цей день діти чекають його з нетерпінням: вони знають, що за їхню слухняність та працьовитість Святий Миколай принесе їм безліч подарунків та «миколайчики». Тож намагаються бути протягом усього року саме такими: не лінивими, доброзичливими, старанними. Сьогодні у дитячому садочку Сонечко відбувся дитячий ранок, присвячений Миколаю. Маленькі вихованці садочка  старано розповідали віршики, співали пісеньки та водили хороводи. Завітавши на свято, кожен проявив свої творчі здібності, отримав величезне задоволення від участі в цікавих конкурсах, в різноманітних іграх та вікторинах. 
Свято Миколая залишиться надовго в пам'яті дітей. 
А також у бібліотеці діє виставка дитячих малюнків, на якій дітки із задоволенням малювали-найкращих було нагороджено призами.  



    









Немає коментарів:

Дописати коментар