суботу, 22 листопада 2014 р.

Осінь-чарівниця

Непомітно з’явилася осінь,

Все коротшає день щодоби,     Глянь, берізки уже злотокосі,    

                                                         І в дубів багряніють чуби.

Осінь – це пора, яку часто називають чудовою, замріяною, золотою… Вона особливо ніжна, м’яка, як гарна мелодія. Слухаєш, спостерігаєш природу в осінні дні й відчуваєш всю її урочисту красу. Подивіться навколо — і ви замилуєтесь дивовижною красою матінки-природи. Повітря напоєне незрівняними пахощами айстр, чорнобривців, жоржин, дерева покрила осіння позолота, легенький вітерець несе срібні ниточки бабиного літа. В ній поєднались чарівність барв теплого літечка з першими подихами наступних холодів. 20 листопада 2014 року в сільській школі пройшли урочистості під назвою "Чари осені", присвячені цій золотій порі року.

 Після  вступної  урочистої  частини,  усі  присутні  спостерігали  за  проведенням свята, у якому   брали  участь  учні  3-5 класів.   


Діти вшановували  цю  прекрасну  пору року з піснями і танцями, розвагами, іграми та загадками, учні ж молодших класів брали участь у конкурсах. Збігає листопад. Але нам так не хочеться з ним розлучатися. Прощається з нами чарівна осінь. Попереду зима. Прощавай, Осінь!!!









Немає коментарів:

Дописати коментар