пʼятницю, 15 квітня 2016 р.

Пекло на землі

11 квітня світова громадськість згадує події, які відбувалися в 1945 році. Друга світова війна наближалася до свого фінального завершення, але не всім судилося дожити до цієї події. Німецьке командування прийняло нелюдське рішення, від якого навіть зараз стигне в жилах кров - тотальне знищення в'язнів концентраційних таборів. 
    До Міжнародного Дня визволення в'язнів фашистських концтаборів у бібліотеці оформлена книжкова виставка "Опалені душі і серця". 


                                

Також проведена виховна година у бібліотеці Концтабори – злочин проти людства”, метою якої є ознайомити дітей з історичними подіями періоду Другої світової війни, окупаційного режиму, заключення людей до фашистських таборів; виховати шанобливе ставлення до представників старшого покоління, які пройшли пекло війни і боролися за свободу України у період Другої світової війни.


У Міжнародний день визволення в’язнів фашистських концтаборів давайте ж згадаємо усіх, хто був за колючим дротом гітлерівських катівень, хто навіки залишився там – у безіменних могилах чи печах крематоріїв, і тих, хто вижив усім смертям на зло.

Немає коментарів:

Дописати коментар