середу, 10 травня 2017 р.

З Днем Перемоги!

   Щороку 9 травня ми відзначаємо День Перемоги. Дорогою ціною заплатив український народ за участь у найстрашнішій за всю світову історію війни 1941-1945рр. Не зітреця з пам'яті людської, не піде в забуття великий подвиг і велика трагедія нашого народу - його битва, перемога над фашистами, Можна по - різному ставитись до Великої Вітчизняної війни, по - різному її називати, але хіба можна забути тих, хто віддав своє життя для щастя інших. І в ці дні урочистої пам'яті наш борг велить ще раз низько вклонитися героям, полеглим в боях за Батьківщину, героям, які живуть в мирний час, вклонитися і сказати їм: “Ми завжди будемо берегти пам'ять про Великі події, передаючи його від покоління до покоління. І в наших серцях ніколи не згасне світло Перемоги!” 
                                


Біля сільського Будинку культури відбувся мітинг - реквієм присвячений дню Перемоги у Великій Вітчизняній війні. На мітинг були запрошені учасники війни, а також учасники АТО. Біля пам'ятника загиблих односельчан отець Георгій провів поминальну молитву.


                             

У сільському Будинку культури відбувся святковий концерт присвячений дню Перемоги. Мітинг відкрила сільський голова Стрельчик Л.В. Хвилиною мовчання вшинували пам'ять загиблих героїв.
                                   

                   Шана та слава Героям!  Вічна пам’ять загиблим !

Немає коментарів:

Дописати коментар