суботу, 5 травня 2018 р.

На порозі 90 - річчя. З журбою радість обнялась



На жаль, роки – не журавлі. Вони не повертаються із вирію. А так хотілося б, щоб журавлині крила ніжно торкнулися і стерли сліди часу на обличчі, а інколи й у душі таких порядних людей, трудівників, самовідданих батьків таких як Мечислав Доманський.
5 травня 2018 року виповнилось 90 років нашому односельчану Доманському Мечиславу Володимировичу. Привітати ювіляра з ювілеєм завітали сільський голова Стрельчик Л.В., бухгалтер Домалевич Г.М., та голова ветеранської організації Антонюк В.С. Мечислав Володимирович радо зустрів гостей, та розповів про своє нелегке життя. Все своє трудове життя працював в колгоспі на різних роботах. Виховав разом із дружиною трьох доньок і одного сина має семеро онуків та п'ять правнуків. В 2005 році нестало дружини з тих пір Мечислав Володимирович живе сам у своїй оселі, поряд  по сусідству живе син Казимір з невісткою Марією вони піклуються про батька, та його здоров'я. 





Крім щирих вітань та подарунків гості побажали ювілярові, щоб здоров'я не підводило, життєлюбність і оптимізм ніколи не припинялися, а близькі люди радували своєю турботою та увагою.

Немає коментарів:

Дописати коментар