середу, 9 травня 2018 р.

Той травень в пам'яті людей...


Чимало свят дарує нам весна. Та найбільш зворушливе для нас – величне свято Перемоги. 9 травня – свято свят. Воно ніколи не затьмариться у віках. Цього дня люди завжди нестимуть квіти до пам’ятників і обелісків, на могилу Невідомого солдата.  Вже минуло багато років з тієї травневої ночі, коли замовкли останні постріли, настала тиша, прийшов довгожданий, вистражданий  мир, плата за який  - життя, кров, страждання, горе, сльози. Це безіменні герої, невідомі могили. 


Біля сільського Будинку культури відбувся мітинг - реквієм присвячений дню Перемоги у Великій Вітчизняній війні. На мітинг були запрошені учасники війни, а також учасники АТО. Біля пам'ятника загиблих односельчан отець Георгій провів поминальну молитву.


У сільському Будинку культури відбувся святковий концерт присвячений дню Перемоги. Мітинг відкрили сільський голова Стрельчик Л.В. та директор ТОВ “Поділля Агроінвест” Черніцький Є.І. Хвилиною мовчання вшанували пам'ять загиблих героїв.



 Героями можна назвати всіх тих, хто воював на полі бою, у лісах, в партизанських загонах, боровся за свободу в фашистських таборах. Подвиг здійснили і всі ті, хто працював у тилу, на заводах, виготовляючи зброю, хто вирощував хліб. Слава їм, і відомим і безіменним героям війни! Слава тим, хто загинув смертю хоробрих. Слава всім , хто здобув Перемогу!

Немає коментарів:

Дописати коментар